Kitesurfen in Conil de la Frontera - Perfecte omstandigheden voor alle niveaus

Kitesurfen in Conil de la Frontera aan de Costa de la Luz
De riviermonding van de Rio Salado is dé kitespot van Conil de la Frontera


Kitesurf paradijs
Kitesurfen is wereldwijd de snelst groeiende watersport. Ook in Conil de la Frontera is deze spectaculaire en opwindende sport de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Dat is niet zonder reden. Met talloze goede kitespots en perfecte omstandigheden voor alle niveaus is de Costa de la Luz een waar paradijs voor kitesurfers.

Vlakwater lagune en mooie golven
De riviermonding van de Rio Salado, tussen Playa de los Bateles en Playa de Castilnovo, is de bekendste en beste kitespot van Conil. Bij vloed ontstaat hier een 300 meter brede lagune die overgaat in een branding met mooie golven. Het ondiepe vlakke water van de lagune is ideaal om te leren kitesurfen en ervaren kitesurfers kunnen hier freestylen en waveriden afwisselen.

Perfecte plek om te leren kitesurfen
Om goed en veilig te leren kitesurfen, wordt beginners altijd aangeraden eerst les te nemen. In Conil de la Frontera zijn verschillende goede kitesurfscholen die kitesurfles aanbieden en kitesurfmateriaal verhuren. Omdat er geen scherpe stenen of gevaarlijke stromingen zijn, is het strand van Conil een perfecte plek om te leren kitesurfen.

TIP: Hotel Oasis - Aanbevolen hotel vlakbij de Rio Salado, dé kitespot van Conil


Klik op 720p/1080p voor HD kwaliteit

Muziek: Loveshadow - "There's A Better WAY!"
Gerelateerde video's